tilbake
Næring
Tekst: Red.
20.1.2021
Bolig og næring – hånd i hånd.

I dag lever vi på en måte hvor vi verdsetter å selv kunne disponere tiden vi har – til å leve slik vi vil. Det være seg hvordan vi har tid med egen familie, hvordan vi jobber - eller det vi har lyst å gjøre sammen med venner.

«Gode bo-utviklingsprosjekter handler om å ivareta hele livsløpet – og hele dager. For vi vet at hverdagen kan være travel, og vi kjenner folks utfordring med den berømmelige tidsklemma. Derfor er det viktig for oss å tenke helhet, slik at det vi utvikler er basert på reelle behov» forteller Camilla Nesle Widmer, prosjektleder i Skanska Norge.

Prosjektet hun omtaler, heter Bydel Bjørndalen. En oase for både næring og bolig minutter utenfor Kristiansand sentrum.«Der by møter land» har vært en slags arbeidstittel underveis, og nå som prosjektet realiseres for alvor – er det ikke vanskelig å forstå hvorfor.

«Helt fra starten av, har det å ivareta det grønne og frodige vært essensielt. For alle som både skal jobbe og bo her, er det en verdi som settes høyt. Dessuten vet vi at arbeidsplasser som etableres nær der folk bor, er svært attraktiv for mange arbeidsgivere. Her er allerede REMA1000 etablert, og barnehage er under bygging. På sikt etablerer vi om lag 500 boenheter her, som betyr at svært mange kan gå til jobben sin hver morgen om de ønsker», fortsetter hun.

Kollektiv innertier

«For mange er det å skulle komme til jobb, i seg selv en tidstyv. Selv om effektivitet ofte handler om at vi skal bruke minst mulig tid, har vi i Skanska redefinert dette. For oss handler det nettopp om å selv kunne bestemme hvordan vi bruker tiden. Her er Bydel Bjørndalen i en særstilling! Ikke bare skal den nye sykkel-ekspressen gå rett forbi – det går i snitt over 1300 bussavganger forbi her hver eneste dag. Det betyr med andre ord at dersom du ønsker kollektive muligheter, finnes det knapt bedre beliggenhet»!

Eksponering i særklasse

«Samtidig som bydelen nå har fått sine første beboere og det bygges ut i stor skala – vil det være næring som har den største eksponeringen ut mot E18. Både eksponeringen og nærheten til sentral trafikk er et gode som verdsettes for næringsdrivende. Vi vet samtidig at konkurransen i forhold til å kunne tilby tidsriktige og fleksible kontor- og butikklokaler er stor - derfor er vi ekstra stolte av det vi kan tilby her. Moderne fasiliteter med fantastisk eksponeringsmuligheter, frodige og gode omgivelser –bygd på bærekraftige prinsipper og solid BREEAM-sertifisering.

Få steder passer hånd i hånd-begrepet bedre enn nettopp Bydel Bjørndalen – og for næringsdrivende som ønsker å tilby det beste til sine arbeidstakere – bør Bjørndalen utforskes nærmere» avslutter Camilla Nesle Widmer – prosjektleder i Skanska.

TIL OVERSIKT
Interessert i Bydel Bjørndalen?
Heng deg på!
Meld interesse - så holder vi deg oppdatert om det som skjer i bydelen!
HOLD MEG OPPDATERT!
Takk! Du har nå meldt deg på nyhetsbrevet.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen senere.
I SALG NÅ:

Mariann Mosfjell Thomassen
Prosjektmegler

99 09 91 40
mariann@sormegleren.no

Tor Even Kristensen
Prosjektmegler MNEF

48 25 20 12
toreven@sormegleren.no

Fredrik O. Haanes
Prosjektmegler / Advokat

95 08 47 48
fredrik.haanes@sormegleren.no