tilbake
Fasiliteter
Tekst: Red.
11.5.2017
Bydel for store og små

En bydel skal handle om mer enn bare å bo. Det skal handle om trivsel og utfoldelse hele døgnet – både inne og ute. For Bjørndalen vil et av de viktigste premissene handler om barn. Hva ønsker de seg?

Ingen bydel uten barnehage, kommer det kjapt fra Ståle Stundal, eiendomsutvikler i Skanska.  Barnehage handler ikke bare om barn, men om at bydelen skal bli et yrende nabolag for både store og små. For der barn trives, trives også foreldrene.

Vi planlegger en barnehage hvor barn fra 2-6 år kan boltre seg i fantastiske omgivelser. Og med kapasitet på opptil 60 barn vil dette kunne være et supert tilbud for mange. Bor du i Bjørndalen snakker vi kun en bitteliten rusletur med poden i grønne omgivelser og vipps – så kan resten av dagen begynne.

Selve barnehagen vil få en sentral beliggenhet i Bjørndalen, omgitt av den fantastiske parken som vil være et eldorado for både unge og voksne. Selv om barnehage er for de yngste, vil det selvsagt også være lekeområder for barna i skolealder og oppover. Flere lekeplasser, klatrestativ, naturlek er det masse av i Bjørndalen. Mangfold og muligheter kan best oppsummere hva som er både nært og tilgjengelig – alt innenfor store uteområder uten biltrafikk. Nesten litt som at barna selv har fått bestemme.

Og etter litt lek, kanskje grilling på terrassen på sommerkvelden er det hyggelig å rusle opp til Vollevannet og ha en dukkert sammen med barna før leggetid, avslutter Ståle.

TIL OVERSIKT
Heng deg på!
Motta nyhetsbrev og få med deg hva som skjer i Bydel Bjørndalen.
MELD MEG PÅ
Takk! Du har nå meldt deg på nyhetsbrevet.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen senere.
VISNING:
TORSDAG KL 1530-1700
I SALG NÅ:

Mariann Thomassen
Prosjektmegler MNEF

99 09 91 40
mariann@sormegleren.no

Eivind Sæbø Severinsen
Prosjektmegler MNEF

40 40 80 47
eivind@sormegleren.no