tilbake
Fasiliteter
Tekst: Red.
11.5.2017
Bydel for store og små

En bydel skal handle om mer enn bare å bo. Det skal handle om trivsel og utfoldelse hele døgnet – både inne og ute. For Bjørndalen vil et av de viktigste premissene handler om barn. Hva ønsker de seg?

Ingen bydel uten barnehage, kommer det kjapt fra Ståle Stundal, eiendomsutvikler i Skanska.  Barnehage handler ikke bare om barn, men om at bydelen skal bli et yrende nabolag for både store og små. For der barn trives, trives også foreldrene.

Vi planlegger en barnehage hvor barn fra 2-6 år kan boltre seg i fantastiske omgivelser. Og med kapasitet på opptil 60 barn vil dette kunne være et supert tilbud for mange. Bor du i Bjørndalen snakker vi kun en bitteliten rusletur med poden i grønne omgivelser og vipps – så kan resten av dagen begynne.

Selve barnehagen vil få en sentral beliggenhet i Bjørndalen, omgitt av den fantastiske parken som vil være et eldorado for både unge og voksne. Selv om barnehage er for de yngste, vil det selvsagt også være lekeområder for barna i skolealder og oppover. Flere lekeplasser, klatrestativ, naturlek er det masse av i Bjørndalen. Mangfold og muligheter kan best oppsummere hva som er både nært og tilgjengelig – alt innenfor store uteområder uten biltrafikk. Nesten litt som at barna selv har fått bestemme.

Og etter litt lek, kanskje grilling på terrassen på sommerkvelden er det hyggelig å rusle opp til Vollevannet og ha en dukkert sammen med barna før leggetid, avslutter Ståle.

TIL OVERSIKT
Interessert i Bydel Bjørndalen?
Heng deg på!
Meld interesse - så holder vi deg oppdatert om det som skjer i bydelen!
HOLD MEG OPPDATERT!
Takk! Du har nå meldt deg på nyhetsbrevet.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen senere.
I SALG NÅ:

Mariann Mosfjell Thomassen
Prosjektmegler

99 09 91 40
mariann@sormegleren.no

Tor Even Kristensen
Prosjektmegler MNEF

48 25 20 12
toreven@sormegleren.no

Fredrik O. Haanes
Prosjektmegler / Advokat

95 08 47 48
fredrik.haanes@sormegleren.no