tilbake
Bolig
Tekst: Red.
8.7.2022
Byggestatus - Bjørndalen Allé

I Bjørndalen Allé har det vært full byggeaktivitet nå i vår. Hus D, E og F oppføres - og det er selvsagt mye som skal gjøres før vi kan gi grønt lys til innflytting i dette flotte byggetrinnet.

Byggene ble tette nå i vår, og det har siden den gang vært arbeidet stort med både fasade, fellesområder ute - og ikke minst fellesarealer og leilighetene innvendig.

Den siste tiden har det vært tatt bort stillaser rundt byggene - og det føles ut som en liten avduking når disse stillasene fjernes og byggenes fasader kan sees.

The flotte og unike bygg er avduket - og vi er svært fornøyde med både uttrykket disse byggene har, helheten som det gir vår flotte allégate - og ikke minst materialkvaliteten og håndverket som er utført på disse fasadene!

Hus D, som ligger midt i Alléen har flotte teglstein sammen med nydelige spiler i fasaden. Her har vi ledig leiligheter blant annet i toppetasjen i fløyen mot høyre, samt en ledig leilighet i første etasje nærmest bildet. Se ledige leiligeter her!

Hus E til venstre i bildet er et lekkert spilebygg som er trukket frem mot parken. Dette bygget er en mindre bygg enn de to andre - og er allerede helt utsolgt!

Til høyre i bildet ser du Hus F - et lekkert sort trebygg, med stilrene detaljer. I dette bygget har vi blant annet ledige leiligheter vinkelen som vender mot Bjørndalen Hage til høyre i bildet, samt toppetasjen som vender mot parken (nærmest i bildet).

Se boligvelgeren for full oversikt over ledige leiligheter

Fremover vil det arbeides mye med fellesarealer ute og rundt byggene. Her er landskapsarkitekt i full gang allerede med å planere opp mellom byggene - men også i forkant av byggene skal det gjøres mye. Store deler av østsiden av parken skal også opparbeides - og vi gleder oss til å vise dere mer etter sommeren!

Ønsker du visning i en av leilighetene i sommer? Vår megler Mariann er på jobb hele sommeren, og tar deg mer enn gjerne med på en privatvisning. Kontakt henne direkte, eller meld deg på visning her!

TIL OVERSIKT
Interessert i Bydel Bjørndalen?
Heng deg på!
Meld interesse - så holder vi deg oppdatert om det som skjer i bydelen!
HOLD MEG OPPDATERT!
Takk! Du har nå meldt deg på nyhetsbrevet.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen senere.
I SALG NÅ:

Mariann Mosfjell Thomassen
Prosjektmegler

99 09 91 40
mariann@sormegleren.no

Tor Even Kristensen
Prosjektmegler MNEF

48 25 20 12
toreven@sormegleren.no

Fredrik O. Haanes
Prosjektmegler / Advokat

95 08 47 48
fredrik.haanes@sormegleren.no