tilbake
Bydel
Tekst: Red.
7.1.2021
Et sømløst liv

I travle hverdager for folk flest – er et godt, sømløst liv et gode flere og flere søker etter.

Magnus Høyem fra Skanska er ikke rent lite stolt over bygget som er i ferd med å reises i den nye bydelen på Lundsiden. Allerede står Parken Syd ferdig bygd og innflyttet – nå er det bygget kloss til parken ved allén som er i ferd med å reise seg.

«Allerede førstkommende jul kan beboerne pynte til høytid i sin nye leilighet – og vi vet det er flere som allerede gleder seg stort», fortsetter han.

Hva er det som gjør at Bydel Bjørndalen har blitt så populært?

«Det er det mange grunner til – men kanskje aller mest at livsstilen her appellerer til så mange. Ta for eksempel Bjørndalen Hage som nå reises – det er et prosjekt som passer så mange ulike livsfaser. Leilighetene har gode planløsninger som passer ulike behov, og det er svært mange opptatt av i dag. Romslige uteplasser og godt lys i leilighetene, samt heis til parkering i kjeller er kvaliteter som selvsagt hører til. I tillegg bygges det barnehage, som igjen betyr kort og trygg vei for de små til barnehagen for noen – mens det for andre betyr at barnebarn kan dra hjem til besteforeldre litt oftere. Den muligheten finner du ingen andre steder.»

Frodig uteliv
«Et av de andre godene vi vet mange setter pris på – er den enorme parken som anlegges her. Knapt noe sted i byen finner du like store og varierte utemuligheter– en oase hvor alt fra vannspeil og bekker, stier, stillesoner og sandlek er tilrettelagt rett utenfor. Parken her blir selve hjertet av bydelen, og vil være en viktig møteplass for mange sosiale rusleturer eller gode samtaler på sene sommerkvelder. En annen side med Bjørndalen få kjenner til – er også nærheten til behagelige bademuligheter i Vollevannet. Her er det anlagt sjarmerende strand, og med flotte stier i hele området blir dette enkelt tilgjengelig for alle som bor her»

Den gode effektiviteten i dag er sentral beliggenhet også veldig i fokus – der står vel Bjørndalen sterkt?
«Utvilsomt! Mange forbinder effektivitet med noe som haster eller må gjøres raskt. Vi synes det handler om det stikk motsatte, nemlig å kunne bruke tiden på det en selv synes er viktig. Et eksempel er den nye REMA 1000-butikken som allerede har åpnet her, og som allerede er kjempepopulær hos mange. Det å kunne spasere 50 meter til butikken er jo bare luksus! Det samme gjelder for tilgang til både kollektiv-muligheter og ellers trygge sykkelveier til sentrumet steinkast unna. Hver eneste dag går det over 350 avganger i begge retninger forbi Bjørndalen – i tillegg er den nye sykkelekspress-veien planlagt rett utenfor. Da har du alltid valgmuligheter for hvordan du ønsker å reise til jobb eller andre gjøremål. Bjørndalen Hage er midt i blinken for et behagelig og godt liv – uansett alder og livsfase. Sjekk ut mittbjorndalen.no så finnes det noe for enhver smak», avslutter Magnus Høyem fra Skanska.

TIL OVERSIKT
Interessert i Bydel Bjørndalen?
Heng deg på!
Meld interesse - så holder vi deg oppdatert om det som skjer i bydelen!
HOLD MEG OPPDATERT!
Takk! Du har nå meldt deg på nyhetsbrevet.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen senere.
I SALG NÅ:

Mariann Mosfjell Thomassen
Prosjektmegler

99 09 91 40
mariann@sormegleren.no

Tor Even Kristensen
Prosjektmegler MNEF

48 25 20 12
toreven@sormegleren.no

Fredrik O. Haanes
Prosjektmegler / Advokat

95 08 47 48
fredrik.haanes@sormegleren.no