tilbake
Bydel
Tekst: Red.
15.5.2017
Fra Bjørndalen til hvor du vil

Neida – kanskje ikke helt. Men sentralt er det definitivt! Med hele 366 avganger hver dag – hver vei kan vi trygt si at du har all verdens muligheter til å dra hvor du vil – når du vil. Hele 18 ulike destinasjoner kan du nå med å ta bussen herfra – og dersom du legger turen innom Rutebilstasjonen er mulighetene endeløse.

«Tilgang til offentlig kommunikasjon er i dag et viktig alternativ av flere grunner. Mange avganger på holdeplassen i nærheten av der du bor er helt sentralt,» kommenterer Thomas Ruud Jensen hos AKT. Knapt noe sted i hele Kristiansand er mulighetene så mange.

Og trendene er tydelige – flere og flere velger å bruke buss. Hvert år øker bruk av buss med 2-5 %, og skal vi tro Jensen er brukerne oss alle.

«Ja, definitivt. Det er på mange måter et snitt av befolkningen som er brukere av busstilbudet. Fra studenter, til menn med dress og slips – fra bruk til jobb eller til kinobesøk på kvelden. Og det er kanskje det som er det aller beste – buss passer for alle nesten alltid. Vi ser også at det er nedgang i antall som tar sertifikatet idet de fyller 18 år. Det viser også at busstilbudet er bra, og at det også er mer trendy enn noensinne og viser at man tar sin del av samfunnsansvaret.»

Et godt busstilbud gir selvsagt enda større fleksibilitet i forhold til både jobb og fritid. Og dersom man bruker dette fullt ut, kan det være lønnsomt. Veldig lønnsomt.

«Det er klart – når det koster 820,- for en voksen å bruke bussen så mye en bare vil hver måned, vil besparelsene være store sammenlignet med for eksempel bil. Og med den hyppigheten som gjelder busstilbudet ved Bjørndalen, er dette god økonomi for folk flest,» avslutter Jensen.

TIL OVERSIKT
Interessert i Bydel Bjørndalen?
Heng deg på!
Meld interesse - så holder vi deg oppdatert om det som skjer i bydelen!
HOLD MEG OPPDATERT!
Takk! Du har nå meldt deg på nyhetsbrevet.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen senere.
I SALG NÅ:

Mariann Mosfjell Thomassen
Prosjektmegler

99 09 91 40
mariann@sormegleren.no

Tor Even Kristensen
Prosjektmegler MNEF

48 25 20 12
toreven@sormegleren.no

Fredrik O. Haanes
Prosjektmegler / Advokat

95 08 47 48
fredrik.haanes@sormegleren.no