tilbake
Bolig
Tekst: Red.
14.2.2017
Gleder seg til salgsstart!

Gleder seg til salgsstart!

– Det som er moro her, er å få være med å forme en helt ny bydel. At man kan finne det landlige så nær byen er ganske unikt, sier meglerne Eivind Severinsen og Mariann Thomassen hos Sørmegleren.

Det føles nesten som om vi skal fortelle en godt bevart hemmelighet!

For Bjørndalen er et område som egentlig burde vært utbygd for lenge siden. Her snakker vi tross alt om en av de siste områder så nær sentrum som kan romme så mye mennesker. Her fanges både nåværende behov og fremtidige behov opp samtidig.

Som oftest i nye prosjekter ser vi etter umiddelbare muligheter og nåværende fasiliteter. Her skal det skapes nye muligheter og ikke minst fange opp nye livsstiler og behov. Og apropos livsstil – det er ingen tvil om at det store fokuset på grønne omgivelser og uteområder blir helt unikt her, forteller Eivind.

Bydelsutvikling med fokus på mennesker

Det ligger også en stor mulighet i å utvikle et helt område under ett. Her tenker man helhet på sikt. Det betyr at det legges opp til variert, moderne men samtidig sammenfallende arkitektur. Det skal tilpasses mennesker i alle aldre og livsfaser, slik at det det blir en dynamisk og levende bydel. Med plasseringen som blir utrolig effektivt knutepunkt med tanke på kommunikasjon med sykkelekspress og buss, appellerer dette veldig til mennesker flest. Samtidig skjer alt her med et historisk bakteppe med Bjørndal Gård – veldig spennende å ta med oss deler av historien inn i fremtiden, supplerer Mariann.

Hvor mange steder har du badestrand, bekk, enorme grønne uteplasser og butikker innenfor husets umiddelbare nærhet? Her er menneskene og utelivet satt i sentrum, mens biler i første rekke parkeres under bakkenivå. Det gir økt trivsel og mer plass til lek og moro.

Muligheter for alle

Hva slags type boliger er det som er planlagt i Bjørndalen?

– Det er i første rekke leiligheter med stor variasjon i både størrelser og pris, men også rekkehus langs alleèn opp mot Bjørndal Gård. Det gjør at vi tror det vil passe for mange ulike mennesker i ulike livsfaser. Arkitekturen er spennende, og fokuset har vært at det skal fremstå både delikat og flott samtidig som det skal være effektivt og funksjonelt. Da blir pris mer enn bare kjøpssum, det påvirker også at man lever rimeligere.

Vi merker at både yngre par og familier ønsker seg leiligheter. Vi tror grunnen kan være både at folk ønsker en mer effektiv boform med flere fellesgoder, samt at det å slippe å bruke tid på vedlikehold gjør at folk kan velge løsninger som mer tid til familie og venner.

Når vil de første leilighetene komme for salg?

–Alle jobber på spreng for å kunne komme ut i markedet så snart som mulig. Allerede merker vi at folk er nysgjerrige på både hva som kommer og ikke minst når det kommer. Målet er å være i salg med første trinne allerede denne høsten, så de som er interesserte eller nysgjerrige kan allerede i dag sette seg på liste slik at de får med seg alt som skjer frem mot salgsstart, avslutter Eivind og Mariann som begge gleder seg til salgsstart.

TIL OVERSIKT
Interessert i Bydel Bjørndalen?
Heng deg på!
Meld interesse - så holder vi deg oppdatert om det som skjer i bydelen!
HOLD MEG OPPDATERT!
Takk! Du har nå meldt deg på nyhetsbrevet.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen senere.
I SALG NÅ:

Mariann Mosfjell Thomassen
Prosjektmegler

99 09 91 40
mariann@sormegleren.no

Tor Even Kristensen
Prosjektmegler MNEF

48 25 20 12
toreven@sormegleren.no

Fredrik O. Haanes
Prosjektmegler / Advokat

95 08 47 48
fredrik.haanes@sormegleren.no