tilbake
Bydel
Tekst: Red.
7.12.2021
Høsten 2022 åpner Bjørndalen Barnehage!

Bydel Bjørndalen er for alle - i alle aldre, og det er med stor glede vi ser frem til at Bjørndalen Barnehage åpner - høsten 2022.

Bjørndalen Barnehage vil utgjøre første etasje i Bjørndalen Hage, og bli en naturlig del av bydelen. Her vil det bli kort vei for beboere å hente og levere barna, enten de er foreldre eller besteforeldre. Vi er sikre på at barnehagen vil bli et svært hyggelig supplement i bydelen for alle. For der barn trives - trives også voksne!

Det er barnehagekjeden Fire Årstider som skal åpne i Bjørndalen, og vi er enormt stolte over å få en så flott barnehage, med gode verdier og et godt fundament.

Fire Årstider består av barnehager som arbeider prosjektbasert - det tilrettelegges for at det kontinuerlig foregår en skapende prosess i barnehagene, hvor ansatte og barn er opptatt av et stort eller lite prosjekt. Gjennom disse prosjektene høstes det lærdom og livserfaringer.

"Her hos oss legger vi stor vekt på å skape gode hverdager for barna, der trygghet, fellesskap, omsorg og vennskap står sentralt. Vi vil være tydelige og nærværende voksne for barna og gi dem trygge rammer hver dag. Barnehagen skal være et godt sted å være for både små og store. Barna skal oppleve glede og føle seg betydningsfulle og velkomne hos oss. Vi vil skape gode barndomsminner ved å bry oss om hverandre, være en del av et fellesskap og føle at ”Jeg er GOD NOK” – uavhengig av prestasjoner."

Er du interessert i Bjørndalen Barnehage? Les mer om barnehagen, søk barnehageplass eller se ledige stillinger her

TIL OVERSIKT
Interessert i Bydel Bjørndalen?
Heng deg på!
Meld interesse - så holder vi deg oppdatert om det som skjer i bydelen!
HOLD MEG OPPDATERT!
Takk! Du har nå meldt deg på nyhetsbrevet.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen senere.
I SALG NÅ:

Mariann Mosfjell Thomassen
Prosjektmegler

99 09 91 40
mariann@sormegleren.no

Tor Even Kristensen
Prosjektmegler MNEF

48 25 20 12
toreven@sormegleren.no

Fredrik O. Haanes
Prosjektmegler / Advokat

95 08 47 48
fredrik.haanes@sormegleren.no