tilbake
Næring
Tekst: Red.
15.2.2017
Næring til nytte og glede

Når dere har planlagt helheten for bydelen Bjørndalen – hvor viktig har næring vært?

Å bygge bydel handler om mennesker. Ikke bare hvordan de bor, men hvordan de lever. Hva er de opptatt av? Hva trenger de? Hva ønsker de seg?

Bydel Bjørndalen er ikke bare en plass å bo – det er en plass man lever. Uansett alder, uansett interesse, uansett livsfase – her kan du utfolde deg og leve på egne premisser, uttaler Ståle Stundal som er eiendomsutvikler i Skanska.

Mulige kontorlokaler i Bjørndalen

Næringsdelen i Bjørndalen har flere formål. Det ene er at hele den delen som er regulert til næring, utgjør en slags støyskjerm og lukker Bjørndalen litt inne. Det vil bety enormt mye for det frodige, grønne og livlige på innsiden. I tillegg ønsker vi næring som tilfører bydelen noe som trengs i det daglige. Her har vi mange ideèr!

Rikholdig matbutikk blir det første næringsinnslag i Bjørndalen

Det første vi har signert, er en stor og flott matbutikk. Det står alltid sentralt der mennesker bor og ferdes. Utover det er det fortsatt på planleggingsstadiet, men det mangler ikke på verken ideèr eller interesse. Å være tilstede for mange butikker og bedrifter i en helt ny bydel, er svært viktig for mange. Samtidig er det ingen tvil om at mange ønsker å jobbe i nærheten av der man bor. I så måte er Bjørndalen en helt unik beliggenhet.

I tillegg er det regulert inn barnehage – denne får en sentral plass i Bjørndalen. Det å kunne sende sine barn i barnehagen uten å være innom bilvei er et stort pluss, og vi tror gjerne det vil bo folk her på tvers av generasjoner. Det betyr at vi får et livlig nabolag med masse barn, og voksne over flere generasjoner som kanskje jobber i barnehagen eller henter sine barnebarn der. Høres ikke det idyllisk ut?

Hva vil du si – for næringsdelen – det er som gjør akkurat Bjørndalen så spennende?

Først og fremst at Bjørndalen blir et knutepunkt for offentlig transport, og med sykkelekspressen rett forbi samt en unik eksponering ut mot E18 vil dette være et smart og økonomisk valg. Det vil være miljøvennlig for bedrifter, samt økonomisk smart for deres ansatte. Vi merker at sånne regnestykker står på dagsordenen hos mange i disse tider.

Hva med nystekte brød hver morgen?

Treningssenter, bakeri, kafe….hva kan vi vente oss?

Det blir en sunn sammensetning av både butikk og kontorer – utover det gjenstår litt planlegging før vi kan si endelig hva det blir. Men at det blir attraktivt for både beboere og bedrifter er ingen tvil om.

TIL OVERSIKT
Interessert i Bydel Bjørndalen?
Heng deg på!
Meld interesse - så holder vi deg oppdatert om det som skjer i bydelen!
HOLD MEG OPPDATERT!
Takk! Du har nå meldt deg på nyhetsbrevet.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen senere.
I SALG NÅ:

Mariann Mosfjell Thomassen
Prosjektmegler

99 09 91 40
mariann@sormegleren.no

Tor Even Kristensen
Prosjektmegler MNEF

48 25 20 12
toreven@sormegleren.no

Fredrik O. Haanes
Prosjektmegler / Advokat

95 08 47 48
fredrik.haanes@sormegleren.no