tilbake
Fasiliteter
Tekst: Red.
11.5.2017
Trenger du bil? Null problem!

Er du en av dem som ønsker frihet til å velge hvordan du skal komme deg på jobb, gjøre ærender eller besøke venner?

Vi har en god nyhet til deg!

Den sentrale beliggenheten til alt du trenger, er selvsagt det viktigste. Men samtidig – selv med sykkel, buss og gode joggesko vil du kanskje ha behov for av og til bruke bil. Derfor tilrettelegger vi en ordning som gjør det enkelt å låne bil – når du trenger det.

Bildeling er noe som flere og flere tar i bruk. Kort fortalt handler det om å dele på bil – og kun betale for det du selv bruker. For bil er kanskje den dyreste kostnaden normalt sett i en husholdning. Bor du i bydel Bjørndalen kan du redusere transportkostnader drastisk, og til og med velge å ikke ha egen bil. Her er det faktisk mulig. For med vår bilpool som vi etablererer sammen med Hertz vil du ha tilgang veldig enkelt gjennom en app hvor du booker når du trenger en bil. Bilen står parkert på tomta hvor du bor eller i parkeringskjelleren – den er din når du trenger den. Prisen du betaler er svært rimelig – fleksibiliteten stor. Og alle bekymringer for bilhold, service og annet skal du slippe.

Eivind Thorne hos Hertz Norge sier følgende på hvorfor nettopp bildeling er blitt en trend i Norge:

Flere unge voksne ønsker ikke å binde opp penger i bil, de er mer opptatt av hvordan man kan forflytte seg enkelt rundt å få dekket sine daglige behov. Det å ha en bil stående, som kun blir benyttet 10% av tiden er tungvint, lite praktisk og koster mye. Bildeling er en enkel, lettvint og brukervennlig måte å ha tilgang til bil når man trenger det.

Hvem benytter seg av dette?

Første hovedgruppen var folk som bor sentralt, omgitt av mobilitetsløsninger som kollektivtrafikk, sykkelordninger og med mye av hverdagen innen gå avstand. De har kun behov for bil innimellom. Aldergrupper var mellom 30-40år både kvinner og menn. Ettersom tjenesten blir mer kjent om sprer seg, utvides også kjernegruppen, både mot yngre fra 24-30, men også blant de som er over 40 år.

Og hva er tilbakemeldingene?

Vi får gode tilbakemeldinger på utvalget av bilene, hvor enkelt det er bestille og benytte løsningen. Vi får også mange konstruktive tilbakemeldinger på hvordan vi kan forbedre tjenesten og liker å lytte til medlemmene våre. Vi har også medlemmer som har laget egen promoteringsvideo, medlemmer som verver inn sine venner og familie og fått tilbakemeldinger om at de har solgt bilen sin og kun benytter bilpool, avslutter Eivind Thorne.

Enkelt. Tilgjengelig. Sånt liker vi.

Sjekk her hva du kan spare på bildeling

TIL OVERSIKT
Interessert i Bydel Bjørndalen?
Heng deg på!
Meld interesse - så holder vi deg oppdatert om det som skjer i bydelen!
HOLD MEG OPPDATERT!
Takk! Du har nå meldt deg på nyhetsbrevet.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen senere.
I SALG NÅ:

Mariann Mosfjell Thomassen
Prosjektmegler

99 09 91 40
mariann@sormegleren.no

Tor Even Kristensen
Prosjektmegler MNEF

48 25 20 12
toreven@sormegleren.no

Fredrik O. Haanes
Prosjektmegler / Advokat

95 08 47 48
fredrik.haanes@sormegleren.no