Bjørndalen Amfi – en møteplass for alle

3D-illustrasjon, Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

Salget starter i mai! Bjørndalen Amfi blir varierte leiligheter med unike fellesområder både inne og ute. Fremtidens bomiljø – som blir formet for mer sosiale og funksjonelle møteplasser. Her finner du leiligheter perfekt for deg som vil bo på mindre og ha tilgang til mer.

STATUS PLANLEGGING LANSERING SALGSSTART BYGGESTART BYGGING INNFLYTTING

Fremtidens bomiljø

Sosial Bærekraft

Flere og flere bor alene, og ønsker det kanskje ikke. Men trenger det å være sånn? Det å legge til rette for et meningsfylt liv er noe som står sentral når en skal skape gode boliger. Ensomhet er en av de største og økende helseproblemene i landet, og her kan byutvikling og planlegging av boliger skape en stor rolle.

Sambruk

I en tradisjonell bolig dekkes alle behov og funksjoner innad i hver bolig. Gjennom sambruk kan de funksjoner som egner seg til deling trekkes ut av boligen og legges til et fellesskap, hvor en faktisk får større muligheter enn om alle funksjoner ligger inne i boligen. En får tilgang til en større og sosial arena, samtidig som en kan trekke seg tilbake og velge privatlivet i sin egen bolig.

Møteplasser

Å tilrettelegge for møteplasser og fellesarenaer kan gi beboerene mulighet til å være del av et fellesskap, heller enn å leve isolert i hver sin bolig uten å si hei til naboen. Gjennom å tenke boligområder som en landsby, med alle sine ulike innbyggere som kjenner hverandre og hjelper hverandre, legger en tilrette for sosiale og trygge bomiljøer.

Hvem bor i Bjørndalen Amfi?

Bjørndalen Amfi retter seg mot en miks av beboere som har til felles at de består av små hushold. Det vil være unge par, aleneforeldre, single og førstegangskjøpere. En fellesnevner er gjerne ønsket om en mindre og økonomisk leilighet, men at behovet for felleskap er til stede. Dette legger til rette for muligheter for sambruk og deling av funksjoner man ikke har mulighet og rom til å ha internt i hver boenhet.

Hvordan er det å bo i Bjørndalen Amfi?

Fellesfunksjoner

I Bjørndalen Amfi legges det til rette for sambruk og deling av funksjoner mellom beboerne.

Møteplass for venner og kjente

Alle beboere har tilgang på en felles leilighet med bad, kjøkken og ulike soner for ulike formål. Her kan du invitere venner og familie, dele et måltid med naboer eller ta i bruk gjesterommet når du får besøk.

Utearealer og nærområde

Som beboer i Bjørndalen Amfi får du tilgang på en flott takterrasse med mulighet for hyggelige sammenkomster i en hyggelig atmosfære. I tillegg er det muligheter for rolige spaserturer i parken eller til Vollevannet ikke langt unna. Ønsker du å ta sykkelen fatt er det også lagt opp til 2 sykkelparkeringsplasser per boenhet.

Interessert?

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert!

Takk! Du hører fra oss.
Oi! Noe gikk galt. Venligst prøv igjen.

Eksempel på noen av leilighetene i Bjørndalen Amfi

Leilighet 204

BRA: 49.0 | Soverom: 1

2-roms med praktisk planløsning hvor du har plass til det du har behov for i det daglige, i tillegg til en innglasset balkong. Perfekt for førstegangskjøpere eller studenter.

Leilighet 207

BRA: 65.0 | Soverom: 2

Flott 3-roms leilighet med sydvendt innglasset balkong og egen bod. Begge soverom har utsikt ut mot parken og hyggelig utendørs fellesareal. Ett av soverommene kan gjøres om til et hjemmekontor, eller leies ut til en venn.

Leilighet 208

BRA: 69.5 | Soverom: 2

Lekker 3-roms hjørneleilighet i enden av svalgangen med mye lys, sydvendt innglasset balkong og walk-in-closet.

Leilighet 210

BRA: 91.0 | Soverom: 3

4-roms hjørneleilighet med lys fra 3 sider. Leiligheten har romslig stue-/kjøkkenløsning, vestvendt balkong og en flott utsikt mot parken. En leilighet som kan tilpasses livets ulike faser.

3D-illustrasjon, Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.
Beliggenhet
Bjørndalen Amfi har en flott beliggenhet med nærhet til Rema 1000, Universitetet i Agder(1,4km), kollektivtrafikk og mye mer. Busstopp som tar deg øst og vest er bare noen hundre meter unna bygget, og det er rikelig med avganger gjennom hele dagen. Med både sykkel og til fots tar du deg enkelt til Lund og sentrum. I fremtiden vil Bydel Bjørndalen fylles opp med kafeer, flere butikker og kontorarbeidsplasser.

AVSTANDER:

Bussholdeplass:

100 m

Rema 1000:

100 m

Sentrum:

2,5 km

UiA:

1,4 km

Sørlandssenteret:

8,5 km

Kjevik Flyplass:

13,3 km

Jegersberg:

1,5 km

Sør Arena

1,7 km

Interessert?

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert!

Takk! Du hører fra oss.
Oi! Noe gikk galt. Venligst prøv igjen.
I SALG NÅ:

Mariann Mosfjell Thomassen
Prosjektmegler

99 09 91 40
mariann@sormegleren.no

Tor Even Kristensen
Prosjektmegler MNEF

48 25 20 12
toreven@sormegleren.no

Fredrik O. Haanes
Prosjektmegler / Advokat

95 08 47 48
fredrik.haanes@sormegleren.no