Bjørndalen Forum

3D-illustrasjon, Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

Moderne næringslokaler med unike profileringsmuligheter mot E-18. Fleksibelt og smart i en sentral, grønn og fremtidsrettet bydel i stadig vekst.

STATUS PLANLEGGING LANSERING BYGGESTART BYGGING INNFLYTTING
3D-illustrasjon, Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

Sammen med Mosvold & Co vil vi i Skanska skape et kontor- og butikkmiljø med det som kanskje har byens beste eksponering. Som resten av Bydel Bjørndalen er miljø i fokus også her, så det er kanskje ingen overraskelse at bygget skal Breeam sertifisers med ambisjon om karakteren Very Good. Mosvold & Co er en erfaren utvikler og forvalter av næringseiendom, og er allerede godt kjent for fornøyde leietakere andre steder. Skanska er en av Norges fremste entreprenører på bygging av næringsbygg med BREEAM-standard – sammen vil vi utvikle kontor- og butikkmiljø her i Bjørndalen med helt unike kvaliteter.

Her har du muligheten til å etablere deg midt i et knutepunkt, med masse eksponering døgnet rundt, og hvor det er lett å stoppe innom på vei til eller fra. UiA ligger like i nærheten, noe som også gjør området svært attraktivt for unge. De fleksible byggene gir deg muligheten til å være med å påvirke utforming og løsninger som passer for din bedrift. Vi ser gode muligheter for felles kafekantiné som både er effektivt og sosialt. Her finnes allerede en godt besøkt Rema1000-butikk og høsten 2022 åpner ny barnehage her.
Bjørndalen Fakta

Moderne kontor- og butikklokaler med unik eksponering mot E-18 og øvrig trafikk.

Ca. 1.500 kvm forretningslokaler. Størrelse tilpasses ditt behov. Unik mulighet for frisører, kaféer, bakeri, apotek osv.

Ca. 5.500 kvm kontorlokaler som fordeler seg hvor 3 etasjer

Parkering i kjeller for både bil og sykkel i tillegg til utendørs parkering for kundene.

Kafé som dekker ditt lunsjbehov.

Ca 10.000 biler passérer hvert døgn.

God sykkelforbindelse til Lund og byen rett utenfor døren.

Over 1000 bussavganger i døgnet.

Profilert bydel med totalt ca. 500 nye boenheter. Av disse er 120 ferdigstilt pr i dag – 60 nye blir ferdigstilt i 2022.

Fleksible kontorlokaler for store og mellomstore bedrifter.

Felles, bilfritt torv med trivelige rekreasjonsområder.

God tilgang til opparbeidede grøntarealer, samt skog og mark.

Antatt byggestart 2O22.

Mulig innflytting Q1 2024.

Smart beliggenhet ved etablert knutepunkt
Denne beliggenheten er ikke bare behagelig – den er kjempesmart. For her kan både kunder og ansatte alltid velge – parkere egen bil i parkeringsanlegg, sykle dersom de føler for det, eller ta bussen som går forbi over 1000 ganger hver dag. De unike transportmulighetene som finnes her gjør veien kort både østover, vestover, til Kristiansand sentrum, Sørlandssenteret eller til utlandet via Kjevik flyplass eller fergeforbindelse til Danmark.

I og rundt Bydel Bjørndalen vil folk i alle aldre passere og ferdes - enten på vei til eller fra jobb, skole eller hjem. Her vil det alltid være trafikk og aktivitet. Sentralt for deg og sentralt for dine kunder.

AVSTANDER:

Bussholdeplass:

100 m

Rema 1000:

100 m

UiA:

1,4 km

Jegersberg:

1,5 km

Sør Arena

1,7 km

Sentrum:

2,5 km

Sørlandssenteret:

8,5 km

Kjevik Flyplass:

13,3 km

Rom for både etablering, vekst og endring.
Enten din virksomhet er liten, mellomstor eller stor, i vekst eller i endring, så skal du kunne finne et passende lokale i Bjørndalen Forum. Byggene vil bli oppført med tidsriktig arkitektur, tilpassede lokaler og behagelige uterom. Målet er å skape en atmosfære som gjør at folk trives – både de som jobber i bygget og de som besøker det! Kunder som trives, kommer tilbake. Og trivsel på arbeidsplassen gir vekst. På denne måten vil bygget skape oppmerksomhet og øke eksponeringen ytterligere for bedriftene som slår rot her.

Men selv om grunntankene rundt arkitektonisk utforming er på plass, så er pennen fortsatt på blokka. Det betyr at du kan være med å påvirke arealer og planløsninger for å passe akkurat til deg og dine kunders behov. Romslig parkering kombinert med god veiforbindelse, offentlig transport og sykkelekspressvei gjør alt fra kundebesøk, drop-in, varelevering/-utlevering, og møtevirksomhet svært tilgjengelig og enkelt.
Ønsker du å vite mer om dette, få tilsendt prospekt eller ha befaring? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat – det kan fort lønne seg.

Bente M. AndersenMarkedssjef og utleieansvarlig

90 50 52 36
bente@mosvold.no