Vi skal bygge bydel Bjørndalen. En bydel bygd på naturens premisser – tilrettelagt for mennesker som skal trives. Med smart nærhet til alt du trenger, og fellestilbud som gjør hverdagen ekstra hyggelig vil Bjørndalen bli et godt sted å bo.

Bjørndalen skal handle om mer enn bare leiligheter. Det handler om livsstil og livskvalitet. Det gode livet både ute og inne, de smarte løsningene og den fine tilgjengeligheten. Store parker og uteplasser for lek og rekreasjon – næring og barnehage som gjør dagene enklere.

Første fase består av nærmere 200 leiligheter og rekkehus i varierte størrelser. I tillegg kommer REMA1000 med flott butikk, samt barnehage. Det vil også komme flere spennende tilbud i næringsdelen - både kontor og andre fasiliteter som vil Bjørndalen til en bydel som gror.


Salgstrinn 1
Første salgstrinn består av 58 gode og effektive leiligheter. Med variasjon fra 40-80 kvm, 1-3 soverom og romslige uteplasser. På innsiden av bygget vil det være stort, utendørs fellesområde for rekreasjon og hygge. I første etasje kommer rikholdig REMA1000-butikk – parkering skjer i egen parkeringskjeller.
Forventet salgsstart 1. september 2017.

Salgstrinn 2
I 3 forskjellige leilighetsbygg kommer 31 leiligheter for salg. Spennende arkitektur tett på parken, og med leiligheter på 70-140 kvm. Antatt salgsstart høsten 2018.

Salgstrinn 3
I 3 forskjellige leilighetsbygg kommer 31 leiligheter for salg. Spennende arkitektur tett på parken, og med leiligheter på 70-140 kvm. Antatt salgsstart våren 2019.